CSAK BÍRD MEGENNI!

Éhes vagy? Kipróbáltál már egy csomó helyet, de sehol sem kaptad meg a pénzedért azt, amire számítottál? Nem ízlett az étel vagy esetleg a fél fogadra sem volt elég? Gyere a TOTAL GYROSBA! Tudjuk, hogy elcsépelt duma, de manapság nem mindenkire jellemző az, mint ami ránk: NÁLUNK tényleg TE VAGY AZ ELSŐ!!!

Ha bejössz hozzánk, fiatal, dinamikus és baráti kiszolgálásra találsz, és nem utolsó sorban kellemes környezetben fogyaszthatod el gyrosodat. És, ami a lényeg! Megtalálsz itt mindenféle gyrost, amit csak szeretnél. Nem vagy nagyétkű? Válaszd a kistálat! Vagy ha annyira éhes vagy, hogy legszívesebben az asztalt is megrágnád? Jöhet a nagytál! Nem főzött az Ősöd vagy a párod, de mégis házias ízeket szeretnél? Kóstold meg a rántott húst, amit azzal szolgálunk fel Neked, amire éppen a legjobban fáj a fogad! Ha pedig különlegességet szeretnél: kérd a saslikot!

Akár napszaknak megfelelően is rendelhetsz tőlünk, ha valami könnyűvel akarod indítani a napod!

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz éhes! Mi nem sajnálunk az ételekből semmit, legfőbbképp a húst nem. Célunk úgy tökéletesíteni a gyros - készítés technológiáját, hogy Te minél elégedettebb legyél.

Az eddigi visszajelzések is azt igazolják, hogy vendégeink nemcsak a gyros ízvilágát, de a mennyiségét is nagyon szeretik.

Térj be hozzánk vagy RENDELJ ONLINE WEBOLDALUNKON!!!

Ezek után már csak egy feladatod van: élvezni a Te ízlésednek megfelelően készített igazi gyrost.

Csak aztán bírd megenni…!!!


Elérhetőségeink:

TOTAL GYROS

Nyíregyháza Vay Ádám krt 4-6.

(Az Univerzum üzletház földszintjén)

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 7 - 22

Péntek - Szombat: Non Stop

Vasárnap: 11 - 22


TOTAL PIZZA

Nyíregyháza Család u. 96.

Nyitvatartás:

Hétfő - Vasárnap: 10 - 22


Telefon: +36-30-561-5555

Email: info@totalgyros.hu